за нас

FRONTSIDE присъства от 2003 в българския инвестиционно-строителен бизнес и вече има над 12 500 кв. м. застроена площ. Успешно реализираните проекти и новаторският подход в проектирането и осъществяването на нашите обекти ни утвърди на пазара като стабилно развиваща се и иновационна компания, ориентирана към съвременните изисквания на клиентите ни с акцент върху природната среда като качествен начин на живот.

Благодарение на дългогодишния опит и авторитета на основните ни партньори (“Filto-S”, “Hellohome”, Torin , Elvin , Balkanstroy), международно признатите архитекти и проверените фирми – подизпълнители, с които работим, FRONTSIDE спечели престиж с високото качество на жилищните си комплекси. Клиентите ни оценяват личния контакт, персоналния подход, прекия надзор върху всеки детайл и ангажираното отношение в следпродажбената поддръжка на нашите сгради.

Запазена марка на нашите проекти са изключителните терени, разположени в живописни планински местности, недалеч от градските центрове на София и Банско. Внимателният избор на терен, в комбинация с проучване по отношение на озеленяването и вертикалната планировка, гарантират на комплексите ни уникална околна среда и свой микроклимат. В различните архитектурни решения търсим синхрон с пейзажа и конкретното местоположение, като модерният лукс се съчетава с рустикални елементи.

Новаторските за българския пазар проекти следват винаги комфорта на експлоатация и удобството на клиента. Те се подчиняват на индивидуализирано микропланиране, а не на корпоративния конфекционен принцип. Примери за това са удобните за маневриране гаражи, външните асансьори, соларните панели. Непрекъснато търсим най-подходящите иновативни материали и нови технологии, които да увеличават възможностите пред нас и бъдещите ни клиенти. Проучването на световните нововъведения се простира от екосъобразни осветителни модули до изградената водопречиствателна станция в комплекс Cottage apartments в Драгалевци, която още веднъж потвърждава отговорното ни отношение към природата.

Не на последно място FRONTSIDE вдъхва сигурност на българския пазар, освен с трайното си присъствие и пропърти мениджмънта на завършените обекти, и с осигурения работен капитал. Ние не използваме кредитиране и аутсорсинг за завършване на нашите сгради, което ни позволява да предлагаме на клиентите си гъвкави условия за плащане. Опита ни в жилищното строителство и подчертаната ни еколиния на поведение, са ни довели до практиката да изпреварваме държавните разпоредби за енергоспестяване и икономичност, като ги внедряваме още преди да са станали задължителни. Внимателното планиране, персоналния подход към клиента както и постоянното проучване на пазара за нови технологии, ни помагат да бъдем в крак с времето и тенденциите в жилищното строителство. За нас инвестиционният процес продължава и след завършване на строителната дейност.© FRONTSIDE Ltd 2012. Всички права запазени. Webdesign by Doroteya Dimitrova
Тази страница е изработена от Tralalink