концепция

Разположен в подножието на Витоша, в един от най-красивите и спокойни квартали на столицата, комплекс COTTAGE APARTMENTS – Драгалевци предлага десет ексклузивни жилища, съчетаващи съвременния комфорт и релаксиращата природна среда в непосредствена близост до града. Над шума и замърсения въздух на София, сградите с просторни зелени площи имат невероятен изглед, както към бляскавата панорама на града, така и към близките планински върхове.

Всеки един от апартаментите и мезонетите е архитектурно и дизайнерски индивидуализиран и не прилича на никой от останалите. Общото е атмосферата на провинциален уют и модерен лукс, които дават уникалната възможност за живот в извънградска къща без неудобствата на изолацията и трудната поддръжка.

Драгалевци, заедно със съседния квартал Бояна образува най-атрактивната зона в южната част на столицата, която е предпочитана от жителите на града, заради планиския въздух, заобикалящата я зеленина на природния парк „Витоша” и архитектурната среда, съставена от смесването на съврменните градски резиденции с идилични вили и старинни сгради. сред които са културни паметници като Драгалевския манастир и Боянската църква. Близостта на витошките ски-писти и лифтове, центъра на българското кинопроизводство в Бояна, едни от най-модните заведения, магазини и шоурумове на столицата определят динамиката в тази, иначе спокойна като курорт част на града.

Без значение коя от двете основни пътни артерии /бул. Симеоновско шосе, бул. Черни връх/ ще използвате за да стигнете до центъра на София, това би ви отнело най-много 15-20 минути. Симеоновският кабинков лифт е разположен на приблизително същата дистанция, както и 2 от основните изходни точки на София /Бистрица, Владая/. Летище – София се намира само на 14 км. от COTTAGE APARTMENTS – Dragalevci.© FRONTSIDE Ltd 2012. Всички права запазени. Webdesign by Doroteya Dimitrova
Тази страница е изработена от Tralalink